Skip to main content
test
Lähihoitaja - Hangö stad

Haemme lähihoitajaa terveyskeskuksen vuodeosastolle sijaisuuteen 31.12.2022 asti.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (nimikesuojattu ammattihenkilö, Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015, Valtioneuvoston asetus 153/2016). Kielivaatimuksena on suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme hakijalta myös yhteistyökykyä sekä potilaslähtöistä asennetta hoitotyöhön.

Toimeen haetaan viimeistään 31.8.2022 klo 15.00 Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Toimen täyttämisessä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hangossa 19.1.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Sari Lehtinen, 040 828 1647, sari.lehtinen@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Terveyskeskus/Vuodeosasto

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Esplanadi 85, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Rökfri arbetsplats Hangon kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb