Skip to main content
test
Lähihoitaja - Jämsän kaupunki

Tule viettämään kesää Kuhmoisiin! Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa!

Kotihoidossa on tarjolla kesän ajalle erimittaisia sijaisuuksia joista voit valita tilanteeseesi sopivan., Huomioimme myös alan opiskelijat.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mielenkiintoista. Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi omahoitajana toimiminen, asukkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi, yhteistyö omaisten kanssa, asukkaiden päivittäisissä toiminnoissa avustaminen ja lääkehoito.

Toivomme, että olet sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentely tiimin jäsenenä sujuu sinulta loistavasti, mutta kykenet tekemään päätöksiä myös itsenäisesti. Kannat vastuuta, tartut haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille. Työkokemuksesi pituutta tärkeämpää meille on se, että olet aidosti kiinnostunut vanhustyöstä ja sen kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän, kivat työkaverit, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja täydennyskoulutusten lisäksi työntekijämme saavat käyttöönsä lisenssin verkko-oppimisympäristö Skholeen. Työtä meillä tehdään kolmessa vuorossa, mutta pyrimme joustavaan työvuorosuunnitteluun.
Kiinnostuitko? Lisätietoja sijaisuuksista antaa palveluvastaava Taru Rajala p. 0400357714. Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelut voidaan aloittaa jo hakuajan kuluessa.


Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 b § mukaista rokotussuojaa. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka. Palkkaus on sovellettavan Sote-tessin mukainen.

Lisätietoja

http://kuhmoinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Taru Rajala
p. 0400357714 taru.rajala@jamsa.fi

Lisätietoja

Vanhuspalvelut

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Orivedentie 5, 17800 Kuhmoinen

Rekommenderade jobb