Skip to main content
test
Lähihoitaja - Keuruun kaupunki

Oletko hoitotyön ammattilainen ja kiinnostunut vaihtelevista työtehtävistä ja aidoista kohtaamisista ihanien ihmisten kanssa?
Etsimme lähihoitajaa omahoitajaksi kotihoidon tiimiin ja toista kotiutushoitajaa toteuttamaan kuntouttavia arviointijaksoja ja varmistamaan turvallista kotiutumista.

Keuruun kotihoito tarjoaa kotiin vietävää hoivaa aktiivisella työotteella ja lämpimällä sydämellä Keuruun ja Haapamäen alueella. Työyhteisömme muodostaa noin 40 lähi- ja kodinhoitajaa, viisi sairaanhoitajaa ja neljä avustajaa sekä kaksi esimiestä. Työtä tehdään tiimeissä. Toimipisteemme ovat Keuruun keskustassa Palvelukeskus Lehtiniemessä ja Haapamäellä Senioritalo Metsätähdessä. Teemme saumatonta yhteistyötä monien eri yhteistyötahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, monipuolisesti koulutustasi vastaavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittymiseen sekä tukea työhyvinvointiin. Jokainen työntekijä nähdään meillä aktiivisena vaikuttajana ja työolojen kehittäminen on meille tärkeää.
Meiltä saat mainiot työkaverit, rennon tunnelman ja mahtavat asiakkaat. Toivomme, että olet hyvä tiimityöskentelijä ja näet ikääntymisen mahdollisuutena. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Omahoitajan työ on kaksivuorotyötä (mahdollisuus yötyöhön on) ja kotiutushoitajan toistaiseksi pääosin päivätyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2156,93 €/kk + 100€ rekrytointilisä. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ota rohkeasti yhteyttyä vastaamme mielellämme kysymksiisi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nina Voutilainen ma- pe klo 9:30-14
0400618483
Nina.voutilainen@keuruu.fi
Riikka Röppänen
0400537471
riikka.roppanen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito

Keuruun kaupungin vanhuspalvelut, kotihoito


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb