Skip to main content
test
Lähihoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Hei, tahtoisitteko työskennellä hoitokoti Veikkolassa ja ajoittain hoitokoti Nivassa Kiuruvedellä? Asumispalveluyksikössämme toteutamme hoivaa asukaslähtöisellä hoivatyönperiaatteella huomioiden asukkaan omat voimavarat. Kodinomaisuus, hoitokodin viihtyvyys ja myönteinen ilmapiiri tukevat hyvää hoivatyönlaatua. Työyhteisössämme arvostamme kehitysmyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lähihoitajana työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, osana asukkaan kokonaisvaltaista hoivaa, hoitoa ja huolenpitoa. Omahoitajaroolissa vahvistat asukkaan hyvää kokonaisvaltaista hoivaa.

Lähihoitajantyö on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto ja ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Vaadimme myös voimassa olevan rokotustodistuksen. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES mukaan. Palkkaus 02SOS06A, Taso 2, (2221,49 €). Valinnoissa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluesihenkilö Anne Helena Huttunen 040 7126 943 anne.h.huttunen@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Kiuruvesi, Hoitokoti Veikkola

Vuonna 2010 perustettu Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Alueemme suurimpana työnantajana tarjoamme vakaata, pysyvää sekä aidosti merkityksellistä työtä asiakkaidemme eri elämäntilanteita auttaen ja tukien. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja tarjoamamme ratkaisut ovat valtakunnan kärkiluokkaa esimerkiksi etävastaanottopalveluissa. Työnantajana tarjoamme joustavat mahdollisuudet tehdä etätyötä ja liikkuva työaika helpottaa työntekijöidemme arjen suunnittelua. Henkilöstöetuina tarjoamme lisäksi myös ePassin, liikkuvan työn sekä työnkierron ja sujuvat uraetenemisen mahdollisuudet suuressa organisaatiossamme. Työskentelemme neljän eri kunnan alueella, Ylä-Savon luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme on suurin voimavaramme, jota tuemme työhyvinvoinnista huolta pitämällä sekä esimerkiksi koulutuksen täydentämisestä tukemalla. Suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1 300 sotelaista ja töitä teemme 100 % asenteella ja koko sydämellämme.


Osoite: Hoitokoti Veikkola, Nivankatu 31 C, 74700 Kiuruvesi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb