Skip to main content
test
Lähihoitaja - Hailuodon kunta

Oletko kiinnostunut hoitoalan kesätöistä tai eri pituisista työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan?

Tule kesätyöhön Hailuotoon!
Haemme Hailuodon kunnan palvelukoti Saarenkartanoon

LÄHIHOITAJIA

touko-syyskuulle hoitoalan kesätyöhön.

Saarenkartano on tehostetun palveluasumisen yksikkö ikäihmisille ja vammaisille, jotka eivät enää selviydy kotipalvelun turvin kotonaan. Asuntoineen ja tukipalveluineen se tuo turvallisuutta saaren runsaalle vanhusväestölle ympäri vuorokauden. Palvelukoti tarjoaa vuokra-asunnon 15 vanhukselle tai vammaiselle. Tilapäisasumiseen on varattu 4 paikkaa.

Saarenkartanossa hoitoa toteutetaan henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Asiakkaita avustetaan tarpeen mukaan heidän päivittäisissä toiminnoissaan, omatoimisuutta tukien. Virkistys-toimintaa järjestetään asukkaiden jaksamisen ja toiveiden mukaan. Asukkaiden terveydenhuollosta vastaa palvelukodin omat hoitajat yhteistyössä lääkärin kanssa.

Palvelukoti Saarenkartanon keskeinen toimintaperiaate on yksilöllinen ja hyvä hoito, joka koostuu asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittamisesta, omatoimisuuden ylläpitämisestä ja edistämisestä sekä luottamuksellisuudesta. Hyvä hoito on kuntoutukseen pyrkivää, turvallista ja joustavaa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä sekä mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen hoitotyön. Lisäksi työntekijöille tarjotaan liikuntamahdollisuus työajalla ja tarvittaessa majoituskin järjestyy.
Odotamme sinulta positiivista asiakaspalvelun ja tiimityön asennetta sekä intoa oppia uutta. Voit esittää toivomuksen työn ajankohdasta ja mikäli et ole vielä suorittanut lääketenttiä, voit tehdä sen meillä. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Lähihoitajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§:n 1 mom.) mukainen nimikesuojatun tai laillistetun ammattihenkilön pätevyys. Voidakseen toimia lähihoitajan sijaisuudessa, lähihoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 90 osp.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suojaa influenssaa vastaan ja joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan. Tehtävissä käytetään koeaikaa.

Haastatteluja ja rekrytointeja tehdään hakuajan aikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu, joten jätä hakemuksesi jo tänään ja tule työhön Hailuotoon!

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi/tyoavain/426024. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Monetra Oulu Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90140 Oulu. Hakemukset on toimitettava 31.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.hailuoto.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Rauni Koppelo, p. 044 497 3553 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@hailuoto.fi.

Lisätietoja

Hailuodon kunta, Palvelukoti Saarenkartano

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Saari on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkki majakka kutsuu luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät maaseudun rauhaa. Merimatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä.

Hailuoto on savuton kunta.


Osoite: Kaunakaupungintie 1, 90480 Hailuoto

Rekommenderade jobb