Skip to main content
test

Meillä Sonkajärven asumispalveluissa on avoinna lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Sijoituspaikan voit halutessasi valita itse. Vaihtoehtona Seniorikeskus Mosaiikki joka on valmistunut vuonna 2011 muistisairaiden ikäihmisten hoitopaikaksi ja asukaspaikkoja on 18. Palvelukeskus Tuulikanteleessa kolme tehostetun palveluasumisen yksikköä, joissa asukkaita on 12- 18. Lisäksi Tuulikanteleessa toimii Kipinä yksikkö, jossa on 10 seudullista lyhytaikasen hoivanpaikkaa.

Tarjoamme asukkaillemme hoivaa ja hoitoa ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaille omannäköinen, laadukas ja aktiivinen arki, yhdessä asukkaiden läheisten kanssa. Toimimme kuntouttavalla työotteella huumorintajua unohtamatta. Saat ympärillesi työyhteisön, jonka mielestä ikäihmisten hoitotyö on arvokas asia.

Voit olla vastavalmistunut tai vanhustyössä jo pidempään työskennellyt osaaja. Erilaisuus on meille voimavara, rikkaus ja mahdollisuus. Meillä pääset toteuttamaan omia vahvuuksiasi ja työtäsi tukee moniammatillinen tiimi. Arvostamme kokemusta ja koulutusta muistisairaanhoidota. Tarjoamme mielenkiintoisen työn toimivissa tiloissa. Työ on kolmivuorotyötä. Tule mukaan meidän joukkoomme!

Ajomatka autolla esim. Iisalmesta Sonkajärvelle on 24 kilometriä ja matkaan kuluu arviolta aikaa 20 minuuttia. Meillä kulkee useita työntekijöitä Iisalmesta, joten kimppakyyti mahdollisuus on olemassa! Henkilöstöetuina meillä on mm. epassi, ympärivuorokautinen työterveyshuolto, mahdollisuus henkilöhtaiseen lisään sekä hälytysraha 160€ 4.9.22 saakka. Voimme joustaa työnaloittamisen ajankohdasta. Olemme valmiita täyttämään tehtävän heti sopivan hakijan löytyessä! Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös loppuvaiheen lähihoitaja opiskelijat.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto soveltuvasta koulutusohjelmasta / osaamisalasta. Tehtävän vastaanottaminen edellyttää kelpoisuuden edellyttämiä todistuksia. Tehtävään valitun tulee suorittaa Ylä-Savon SOTE:n lääkehoitosuunnitelman mukainen lääkehoidon osaaminen kuukauden sisällä ja tehtävässä on koeaika. Tehtävään vaaditaan tartuntalain 48§ mukaisen rokotussuoja.

Lisätietoja

https://www.facebook.com/groups/828768280893643

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluesihenkilö Piia Heikkinen, piia.heikkinen@ylasavonsote.fi, 040 4894219
Lähiesihenkilö Merita Marin, merita.marin@ylasavonsote.fi, 040 489 4245

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Sonkajärvi

Vuonna 2010 perustettu Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii luonnon ympäröimänä Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella. Järjestämme alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Henkilöstö on suurin voimavaramme ja meitä sotelaisia on jo noin 1 400. Alueen kolmanneksi suurimpana työnantajana tarjoamme vakaan työpaikan luonnon kauniissa ja rennon letkeissä Ylä-Savon maisemissa.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka on huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Taivallahdentie 4b, 74300 Sonkajärvi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb