Skip to main content
test
Lähihoitaja - Viitasaaren kaupunki

Hei Lähihoitaja!

Kiinnostaako työ kehitysvammaisten ja vanhusten parissa?
Arvostatko työtä, missä voit itse vaikuttaa työpäiväsi sisältöön?
Haluatko hyödyntää luovuutta osana hoitotyötä?
Tule meille Wiitalinnaan tekemään asukaslähtöistä ohjaus- ja hoitotyötä yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa.

Wiitalinna on tarkoitettu ikäihmisille, kehitysvammaisille ja vammautuneille, jotka tarvitsevat apua ja tukitoimia arjessa selviytymiseen. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän vammaisten ja vanhusten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista vastaamisessa.

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta vammaisten ja vanhusten hyvinvoinnin kehittämiseen, mutta uraansa aloittelevalle lähihoitajallekin annamme mielellämme mahdollisuuden. Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti ja joustavasti, myös työryhmissä ja ammatillisissa verkostoissa. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä toimintatapaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijoilla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti, sekä Lop/Love-lääkehoidon osaamista (tarvittaessa tentit voidaan suorittaa työn alkaessa).

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä 20.5.2022 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Tarja- Sisko Niskanen tarja-sisko.niskanen@viitasaari.fi.

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava sairaanhoitaja Tarja- Sisko Niskanen tarja-sisko.niskanen@viitasaari.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Wiitalinna

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.


Osoite: Kirkkotie 9, 44500 Viitasaari

Rekommenderade jobb