Skip to main content
test
Lähihoitaja - Auran kunta

Haemme lähihoitajaa Auran kotihoitoon kesäloman sijaisuuteen ajalle 6.6.-30.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Meillä saat hyvän perehdytyksen työhön. Lähihoitaja tekee työtä sekä aamu- että iltavuorossa jokaisena viikonpäivänä klo 7-21 aikavälillä. Työaikamuotona on jaksotyöaika. Meillä voit vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä ja asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioivaa. Osallistut mm. asiakkaan perushoitoon, arkikuntoutukseen, lääkehuoltoon ja erilaisiin hoitotoimenpiteisiin.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa LOVe- kurssi (LOP) ja näytöt meillä. Huomioimme rekrytoinnissa myös lähihoitajaopiskelijat. Oman auton käyttö on suotavaa, mutta kesäaikaan osan kotikäyntimatkoista voi pyöräillä. Iltavuoroissa ja viikonloppuisin käytössä on työpaikan auto. Käytämme työssä Hilkka-kotihoitomobiilia. Työpäivän voit aloittaa ja lopettaa asiakaan luona.

Työntekijä voidaan valita jo hakuaikana.

Tervetuloa töihin Auran kunnan kotihoitotiimiin!

Lisätietoja

http://www.aura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ulla-Maija Haapalainen, puh. 040 507 3492
ulla-maija.haapalainen@aura.fi

Lisätietoja

Auran kotihoito

Aura on voimakkaasti kasvava, pieni ja viihtyisä kunta Auranmaalla, Turun kupeessa. Alueen tunnus, Aurajoki, virtaa kauniina ja leveänä Auran halki. Auran kunta on Suomen itsenäisyyden ikäinen, sillä se on perustettu vuonna 1917. Aurassa yhdistyvät vilkas ja edustava taajama ja arvostettu kulttuuriympäristö.


Osoite: Simolankuja 3, 21380 Aura

Rekommenderade jobb