Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee lähihoitajan sijaista Toukovuoren palvelukotiin ajalle 20.6.2022-28.5.2023.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön, jossa toteutetaan kuntouttavalla työotteella tiimityötä. Hakijalta edellytetään myönteistä asennetta, kiinnostusta osallistua talon toiminnan kehittämiseen hoitotiimin jäsenenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Työ on 3-vuorotyötä. Viikkotyöaika 38h 15 min/viikko. Palkka on SOTE-sopimuksen mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2 271,18 € /kk .

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 4 kuukautta. Koeajan aikana valitun on toimitettava hyväksytty todistus Love suorituksesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Lähetä hakemuksesi 23.5.2022 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Katarina Gustafsson, puh. 040 482 8803.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/terveys-hyvinvointi/ikaihmiset-2/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Katarina Gustafsson, puh. 040 482 8803.

Lisätietoja

Toukovuoren palvelukoti

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb