Skip to main content
test

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kaavin vanhuspalveluihin viriketoiminnan ohjaajaksi. Kaavin kunnan kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Lähihoitajana toimit vanhuspalveluissa ja erityisryhmien parissa viriketoiminnasta vastaavana työntekijänä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Tavoitteenasi on ottaa huomioon mahdollisimman hyvin asiakkaan omat voimavarat ja tukea itsenäistä asumista erilaisten viriketoimintojen avulla. Työskentely tapahtuu pitkälti asiakkaiden kodeissa.

Viriketoiminnan ohjaaja vastaa myös Virtaa Virtuaalisesti hankkeen myötä aloitetun virtuaaliviriketoiminnan järjestämisestä niin sisällöllisesti yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa, kuin teknisesti laitteiden käytön ja lähetysten organisoinnin muodossa. Tehtävään kuuluu myös muut työnantajan osoittamat lähihoitajan työtehtävät.

Eduksi katsotaan kokemus erityisryhmien kanssa työskentelystä sekä heidän asumisen tukemisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Toivomme kykyä tehdä työtä itsenäisellä työotteella, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme vanhustyön ja viriketoiminnan tuntemusta, sekä B-ajokorttia.

Haethan pian, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-tes:n mukaisesti. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kaavin kunnassa kaikki virat ja toimet ovat hallintosäännön nojalla kunnan yhteisiä.

Kaavin kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.kaavi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaalijohtaja Minna Jauhiainen. Parhaiten tavoitat s-postitse, minna.jauhiainen@kaavi.fi, p. 040 502 5827

Lisätietoja

Kaavin kunta, Sosiaalipalvelut, Vanhusten palvelut

www.kaavi.fi


Osoite: Kirkkorannantie 2, 73600 Kaavi
Kaavin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb