Skip to main content
test
Lähihoitaja - Sjundeå kommun

Etsimme joukkoomme reipasta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen asumispalveluyksikköön Azaleaan.

Työ on 3-vuorotyötä. Lähihoitajat vastaavat asukkaiden perushoidosta, lääkehuollosta ja viriketoiminnan järjestämisestä. Lähihoitajat osallistuvat myös hoitotyön kehittämiseen. Asumispalveluyksikön asukkailla on omahoitajat ja heitä hoidetaan moniammatillisesti. Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuun kantamista ja tiimityötaitoja. Tavoitteena on hyvä ja laadukas hoito.
Tyytyväiset asiakkaat ovat laadukkaan toimintamme perusta!

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Toimi siirtyy Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Pyrhönen-Harju, puh: 044 386 1035, s-posti katja.pyrhonen-harju@siuntio.fi

Lisätietoja

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosalue, Asumispalvelut

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.


Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 5, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb