Skip to main content
test
Lähihoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteelle haetaan lähihoitajaa avoinna olevaan uniapneahoitajan tehtävään. Ensisijainen työpiste on Haapajärven terveyskeskus, mutta työskentelyä on viikoittain myös Pyhäjärven ja Reisjärven terveyskeskuksissa.
Uniapneahoitajan tehtävänä on itsenäinen vastaanottotyö PPKY Selänteen alueella. Uniapneahoitajan tehtäviin kuuluvat muun muassa asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, uniapneapotilaiden vuosikontrollit ja seurannat, hoitotarvikepäätökset sekä niiden organisointi, yöpolygrafioiden tekeminen (lähetteiden vastaanotto, ajanvaraus, vastaanottokäynti, rekisteröinnin purku ja lähetys lausuttavaksi ja jatko kun lausunto on tullut.)
Uniapnea potilaita on Selänteen alueella tällä hetkellä noin 300-400 asiakasta. Toimintaa ohjaa PPSHP:n hoitoketju. Tehtävään järjestetään hyvä perehdytys.

Olethan ennakkoluuloton ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta. Olethan itseohjautuva ja hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot omaava. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä sekä joustavuutta. Tarjoamme sinulle mukavassa porukassa hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen sekä roppakaupalla työkokemusta. Henkilöstöetuuksina tarjoamme muun muassa työterveyshuollon palvelut, liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointietuuksia sekä mahdollisuuden käyttää kuntosalipalveluita.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Työssä on 6 kk koeaika.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 414853. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arja Huovinen
Osastonhoitaja
044 4456 502
Tarja Vaitiniemi
Hoitotyönjohtaja
044 4456 920
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15. 000 asukasta. Selänne löytyy myös useista sosiaalisen median kanavilta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Rekommenderade jobb