Skip to main content
test

Salon kaupungin vanhuspalveluiden Itäisessä kotihoidossa on haettavana lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhde

Tehtävän suorittamispaikkana on koko Salon kaupungin kotihoidon alue, ensisijainen sijoituspaikka on Itäinen kotihoito.
Lähihoitaja työskentelee yhtenä tiimin jäsenenä, työtä tehdään kuitenkin pääsääntöisesti yksin asiakkaiden luona. Lähihoitajan tehtävän tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman itsenäisesti. Toimintakyvyn parantuminen ja ylläpitäminen arkikuntoutuksen keinoin on tärkeää, koska se tuo asiakkaan arkeen mielekkyyttä ja mahdollistaa osallistumisen hänelle tärkeisiin asioihin.
Etsimme kehitysmyönteistä, joustavaa ja yhteistyökykyistä henkilöä, jolla on positiivinen asenne työhön, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kohdata asiakas ihmislähtöisesti. Aikaisempi kokemus kotihoitotyöstä ja asiakastyöhön liittyvien kirjallisten töiden hallitseminen katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää kuntouttavaa ja itsenäistä työotetta. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä ja hygieniapassia sekä covid-19-rokotusten antamaa suojaa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen peruspalkka SOTE-sopimuksen mukaan 2 296,10 €/kk (+1.6.2022 yleiskorotus). Työaika 38,25/vko, yleistyöaika.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, mikäli työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät. Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja, Itäinen kotihoito.
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.


Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimivastaava Taina Tuominen, p. 044 772 6390, taina.tuominen@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Vanhuspalvelut, Itäinen kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb