Skip to main content
test
Lähihoitaja - Askola kunta

Lähihoitajan vakituinen toimi 18.7 alkaen tai sopimuksen mukaan

Hei sinä tuleva työkaverimme, kiinnostaisiko työ Askolassa, kaukana kaupungin vilskeestä ja kiireestä, silti vain reilun 20 minuutin ajomatkan päässä niin Porvoosta kuin Mäntsälästäkin?

Tule meille Askolaan onnistumaan ja tekemään aidosti asiakaslähtöistä hoitotyötä, me tarjoamme sinulle kehittyvän kotihoidon tiimin ja huippu työkaverit sekä ihanat asiakkaat. Me olemme reipas ja yritteliäs porukka, joka ei pelkää haasteita. Perehdytämme sinut kotihoitomme arkeen ja tarjoamme tuen arjen haasteisiin. Meidän tiimimme hoitotyön laatua eivät välittömän työajan prosentit määrittele.

Kotihoidossa lähihoitajan työnkuva on laaja ja monipuolinen, tarpeet ja tavoitteet määritellään asiakaslähtöisesti kuntouttavaa työotetta käyttäen. Työ on itsenäistä ja moniammatillinen tiimi tukee työskentelyäsi. Kotihoidon asiakkaat ovat pääosin ikääntyneitä ja päivien sisältö vaihtelee, etumme on joustavat rakenteet jotka mahdollistavat asiakkaiden tarpeiden aidon kuulemisen.

Olet etsimämme henkilö jos teet hoitotyötä suurella sydämellä, asiakasta ja työkaveria arvostaen. Sinulle on tärkeää ikääntyneen asiakkaan hyvä arki. Vaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Edellytämme työntekijöiltämme Love-lääkehoidon osaamisen hyväksyttyä suorittamista, suorittaminen onnistuu meillä myös työn ohella. Ajokortti on liikkuvan työn vuoksi välttämätön.
Meillä on käytössä työvuoroautonomia ja pääosin työskentely tapahtuu aamu- ja iltavuorossa ajalla klo 7-21.30, lisäksi on mahdollisuus tehdä yöaikaista varallaoloa.

Noudatamme SOTE-TES työehtosopimusta jonka mukaan myös palkkaus määräytyy. Tehtäväkohtainen alkupalkka on 2306,27 euroa ja lisäksi maksamme koeajan jälkeen rekrytointilisää 500 euroa vakituiselle työntekijälle. Meillä on käytössä jaksotyöaika, 114,45h/3vkoa. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja toimi voidaan täyttää sopivan hakijan löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä. Työssä vaaditaan tartuntatautilain 48§ a ja b:n mukaiset rokotukset.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää:

Hakemuksia toivotaan sähköisesti www.kuntarekry.fi haun kautta 17.6.2022 mennessä työavaimella 452174. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Lisätietoja

http://www.askola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
Kotiin vietävien palveluiden esimies Minna Honkala, p.0400 789318, minna.honkala@askola.fi

Lisätietoja

Askolan kunta, Perusturva, Vanhuspalvelut

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Askolan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Askolantie 30, 07500 Askola

Rekommenderade jobb