Skip to main content
test
Lähihoitaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana

8 LÄHIHOITAJAN tointa, joista 3 kotihoidossa, 3 asumispalveluissa ja 2 resurssihenkilöstössä

Lähihoitajien alkusijoituspaikat kotihoidossa ja asumispalveluissa ovat seuraavasti: 3 kotihoito (1 Kalajoki ja 2 Iltarusko), 1 Mainingin Palvelukeskus ja 2 Salmenrannan palvelukeskus sekä 2 resurssihenkilöstössä. Resurssihenkilöstön lähihoitaja työskentelee kotihoidossa, ikääntyneiden asumispalveluissa ja vuodeosastolla.

Lähihoitajan työ on meillä monipuolista ja pääset hyödyntämään osaamistasi asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa, moniammatillisen tiimimme tukea unohtamatta. Voit hyödyntämään omaa aiempaa kokemusta ja oppia myös uutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Merijärvelle valmistuu uusi Salmenrannan palvelukeskus alkuvuodesta 2023 ja sinulla on mahdollisuus työskennellä jatkossa uusissa tiloissa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä, paitsi kotihoidon kentällä kaksivuorotyötä (aamu- ja iltavuoroja). Palkkaus SOTE-TES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa. Kotihoidon toimiin edellytetään myös voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työsuhde alkaa 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimissa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Toimet täytetään, mikäli kaupunginhallitus antaa täyttöluvan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 17.7.2022 klo 15.00 mennessä. Alustava haastattelupäivä 21.7.

Lisätietoja antaa kotihoidon toimista osastonhoitaja Sari Lähdemäki (Kalajoki) 044 4691 265 tai sari.lahdemaki@kalajoki.fi, vastaava hoitaja Riikka Juola (Iltarusko) 044 4691 235 tai riikka.s.juola@kalajoki.fi
Lisätietoa antaa asumispalveluiden toimista: osastonhoitaja Anne Kurikkala (Maininki) 044 4691 827 tai anne.kurikkala@kalajoki.fi, osastonhoitaja Marja Nikkola (Salmenranta) 044 4691 733 tai marja.nikkola@kalajoki.fi
Lisätietoa resurssihenkilöstön toimista: osastonhoitaja Päivi Sarpola 044 4691 280 tai paivi.sarpola@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Lähdemäki (Kalajoki) 044 4691 265 tai sari.lahdemaki@kalajoki.fi, vastaava hoitaja Riikka Juola (Iltarusko) 044 4691 235 tai riikka.s.juola@kalajoki.fi
Lisätietoa antaa asumispalveluiden toimista: osastonhoitaja Anne Kurikkala (Maininki) 044 4691 827 tai anne.kurikkala@kalajoki.fi, osastonhoitaja Marja Nikkola (Salmenranta) 044 4691 733 tai marja.nikkola@kalajoki.fi
Lisätietoa resurssihenkilöstön toimista: osastonhoitaja Päivi Sarpola 044 4691 280 tai paivi.sarpola@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sosiaali-ja terveyspalvelut, Sosiaalipalvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb