Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee vakituista lähihoitajaa Johanna-kotiin. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön, jossa toteutetaan kuntouttavalla työotteella tiimityötä. Hakijalta edellytetään myönteistä asennetta, kiinnostusta osallistua talon toiminnan kehittämiseen hoitotiimin jäsenenä.

Työyhteisömme ilmapiiri on ihana. Se auttaa jaksamaan ja kannustaa meitä kaikkia toimimaan vastuullisesti ja puhaltamaan yhteen hiileen. Lähihoitajana olen jatkuvassa ammatillisessa kasvussa. Joka päivä vastaan tulee uusia tilanteita. Lähihoitajan työ on itsenäistä, mutta koskaan en ole yksin. Saan aina apua tarvittaessa. - Anna, lähihoitaja

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Työ on 3-vuorotyötä. Viikkotyöaika 38.25 t/viikko. Palkka on SOTE-sopimuksen mukainen. Peruspalkka on 2271,18 e / kk.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Koeajan aikana valitun on toimitettava hyväksytty todistus Love suorituksesta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.7.2022 klo 12 Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lähempiä tietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Katarina Karlsson puh. 040 528 9570

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähempiä tietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Katarina Karlsson puh. 040 528 9570

Lisätietoja

Asumispalvelut, Johanna-koti

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Johannisbergintie 6, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb