Skip to main content
test
Lähihoitaja - Someron kaupunki

Oletko vanhustyöstä innostunut lähihoitaja? Etsitkö elämääsi onnistumisen kokemuksia? Toivotko löytäväsi aikaa iloiseen jutusteluun ja yhteisöllisen arjen rakentamiseen ikäihmisille? Meillä pääset toteuttamaan haaveitasi iloisessa ja avoimessa työyhteisössä!

Tehostetun palveluasumisen yksikkö Mäntykotiin haetaan lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteiseen.

Asukaspaikkoja Mäntykodissa on yhteensä 12 ja asukkaat ovat ympärivuorokautista hoivaa ja hoitoa tarvitsevia, muistisairaita sekä liikuntarajoitteisia henkilöitä. Lisäksi yksikössä on 6 intervallipaikkaa.

Kokemus vastaavissa työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta sitä ei edellytetä. Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Työaika on vuorotyöluonteinen, 3-vuorotyö.


Tehtävään edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaan. Tehtävään edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa. Palkkaus 2223,00€/kk.

Hakemukset jätetään viimeistään 8.7.2022 klo 15 mennessä Kuntarekry -palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Marketta Aaltonen
p. 044 7792 581 p.
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Tk:n osastot

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.


Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero
Someron kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb