Skip to main content
test
Lähihoitaja - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana yhteensä 6 hoitajan tehtävää. Näistä 5 on uusia, vakituisen sijaisen tehtäviä. Vakituisten sijaisten palkkaaminen kuuluu kotihoidon vuoden 2022 kotihoidon kehittämissuunnitelmaan. Päivittäistä hoitajavahvuutta pyritään rekrytoinnilla pitämään sellaisena, etteivät lyhyet poissaolot aiheuta sijaisten rekrytoinnin tarvetta, sekä mahdollistamaan hoitotyöhön liittyvien oheistoimintojen toteutuminen päivittäisen työn ohella.

Hoitajien sijoituspaikka on kotihoito.

Kotihoitotyö on pääasiassa vanhusten parissa tehtävää työtä, jota tehdään asiakkaan omassa kodissa. Työ vaatii vahvaa tiimityöskentelyn osaamista, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä itsenäistä päätöksentekokykyä ja kykyä ottaa vastuuta osoitetuista työtehtävistä. Kotihoidossa olet osa avointa, kehittyvää ja joustavaa työyksikköä. Saat kattavan perehdytyksen aloittaessasi työn ja mahdollisuuden kehittää itseäsi, sekä tuoda omaa osaamistasi osaksi kotihoidossa tehtävää työtä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aiempi kouluasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy Sote sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta tartuntatautilain § 48 ja §48a mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus kotihoito- ja vanhustyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään koko hakuajan ajan. Hakemuksia käsitellään niiden saapuessa ja haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti puhelimitse. Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitetaan Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies
Mari Paasikivi p. 044 7792 406
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero
Someron kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb