Skip to main content
test

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana lähihoitajan työsuhde 1.9.22 tai sopimuksen mukaan kotihoidon varahenkilöstöön


Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä. Edellytämme myös positiivista asennetta sekä asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää riittäviä atk-taitoja, liikkumisvalmiutta, itsenäisyyttä ja rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.

Tehtävä sijoittuu Salon kaupungin kotihoidon sijaispooliin, joka toimii koko kaupungin alueella. Varahenkilöstön tehtävänä on äkillisten poissaolojen sijaistaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa sekä hygieniapassia. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja Varmenne-kortti. Työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 296,10 euroa/kk (+ 1.6. yleiskorotus).

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli työ- ja virkaehtosopimuksen ehdot täyttyvät.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta.

Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa sekä voimassa olevaa koronatodistusta.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja, kotihoidon varahenkilöstö.
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään.

Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiiminvastaava Kati Roos p. 044 772 6251, kati.roos@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kotihoidon varahenkilöstö

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb