Skip to main content
test

Onko kotihoito sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan kotihoitoon ja sen antamiin mahdollisuuksiin.

Tule meille, niin näet, miten me varmistamme porvoolaisten ikäihmisten ja pitkäaikaissairaiden hyvän elämän ja kotona asumisen. Tuemme ja hoidamme ihmisiä, jotka eivät selviydy omassa kodissaan ilman apua.

Kotihoidon lähihoitajana pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuo sinä osaamisesi meille ja anna porvoolaisille ikäihmisille parasta hoitoa. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa.

Kotihoidon keskeisenä tehtävänä on turvata kotona asuvien ikäihmisten arkea siten, että he pystyisivät elämään oman näköistä ja turvattua elämää omissa kodeissaan. Lääkehoito, hygienia ja ravitsemus sekä liikkuminen ovat osa-alueita, missä useimmat ikäihmiset tarvitsevat apua.

Haemme Omenamäen palvelukeskuksen yhteydessä toimivaan kotihoidon yksikköön lähihoitajia. Meillä on tarjota sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita. Toteutamme työvuorosuunnittelussa mahdollisuuksien mukaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotta vapaa-ajan ja työn yhteensovittaminen olisi helpompaa. Työskentely tapahtuu aamu-, ilta- ja yövuorossa.

"Työyhteisömme ilmapiiri on ihana. Se auttaa jaksamaan ja kannustaa meitä kaikkia toimimaan vastuullisesti ja puhaltamaan yhteen hiileen. Lähihoitajana olen jatkuvassa ammatillisessa kasvussa. Joka päivä vastaan tulee uusia tilanteita. Lähihoitajan työ on itsenäistä, mutta koskaan en ole yksin. Saan aina apua tarvittaessa."
- Anna, lähihoitaja

Kotihoidossa työskentelyyn tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme, että Sinulla on ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen. Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto sekä ammattinimikkeen laillistaminen. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi. Määräaikaisuuksiin huomioimme opiskelijat.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2306,27 €/kk. Työaika on 38,15h/viikko.

Lähetä hakemuksesi 22.8.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Eija Leppä, puh. 040 184 0269 eija.leppa@porvoo.fi

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/terveys-hyvinvointi/ikaihmiset-2/ikaihmisten-asuminen/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Eija Leppä, puh. 040 184 0269 eija.leppa@porvoo.fi

Lisätietoja

Omenamäen palvelutalo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb