Skip to main content
test
Lähihoitaja - Raseborg stad

Lähihoitajan toimi Tenhola-Bromarvin palvelutaloon

Oletko lähihoitaja, jolla on halu tehdä Tenhola-Bromarvin palvelutalon asiakkaiden jokaisesta päivästä mielekkään? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme henkilöä, jolla on halu työskennellä asiakaslähtöisesti. Lähihoitajan pääasiallisena tehtävänä on suunnitella, järjestää ja arvioida asukkaidemme huolenpitoa, luoda luottamukselliset suhteet asukkaaseen ja tämän omaisiin, vastata omahoitajana henkilökohtaisesta hoivaprosessista, käyttää työtehtävien edellyttämiä digitaalisia toimintajärjestelmiä sekä dokumentoida lakien ja ohjeiden mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja, joka on kiinnostunut vanhustenhuollosta terveyttä edistävän ja ihmislähtöisen lähestymistavan pohjalta. Hyvä toisen kotimaisen kielen taito ja tyydyttävä toisen kotimaisen kielen taito edellytetään. Odotamme hakijalta myös hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ottaa vastuuta ja tilanteiden rauhallista hallintaa. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa.

Tarkempaa tietoa antaa vt. asumisyksikön päällikkö Amanda Söderström, puh. 019 289 3275.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 456599. Hakuaika päättyy 14.8.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarkempaa tietoa antaa vt. asumisyksikön päällikkö Amanda Söderström, puh. 019 289 3275.

Lisätietoja

Tenhola-Bromarvin palvelutalo

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb