Skip to main content
test

Hulvelan seniorikortteli on palvelukokonaisuus, johon sisältyvät ennaltaehkäisevät palvelut, senioriasuminen sekä tehostettu palveluasuminen. Tavoitteena on tukea asiakkaan asumista kotona mahdollisimman pitkään. Työskentelemme moniammatillisella ja kuntouttavalla työotteella, asiakasta kunnioittaen.

Senioriasuminen on oman kodin ja ympärivuorokautisen hoivan välimuoto, jolle ominaista on yhteisöllisyys. Asukkaat asuvat senioritalojen vuokra-asunnoissa, joita on 92kpl. Asiakasta tuetaan päivittäisissä toiminnoissa ja annetaan mahdollisuus yhteisöllisyyteen.
Tehostettu palveluasuminen on ympärivuorokautista hoivaa ja hoitoa, joka sisältää asukkaan voimavaralähtöisen, tarpeiden mukaisen yksilöllisen hoidon ja hoivan, ateriat ja siivouksen. Tehostetun palveluasumisen yksiköitä ovat Päivänpaiste-ryhmäkodit, Ruskakoti ja Kanervakoti.

Sijaisuuksia on tarjolla sekä tehostetussa palveluasumisessa että senioriasumisessa. Myös pidempiä sijaisuuksia on tarjolla.
Voit tehdä työtä myös keikkaluonteisesti tai prosenttityönä esim. 20-80%/3vkoa opiskelujen ohessa.

Sinulla voi olla sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan perustutkinto tai aikaisempi vastaava pätevyys tai olet alan opiskelija.
Myös oppisopimus on kauttamme mahdollinen, jos olet jo yli 90 opintopistettä suorittanut lähihoitaja opiskelija.

Hulvelasta löytyy henkilökunnalle mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen esim. hierontatuoli, kuntosali ja uima-allas vuoroja.

Sijaisuuksista kannattaa sopia hyvissä ajoin, ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Tervetuloa mukaan seniorikorttelin iloiseen joukkoon!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aoh Mari Järvinen p. 044 7971 153 tai mari.jarvinen@raisio.fi
Oh Satu Jätinvuori p. 044 7971 262 tai satu.jatinvuori@raisio.fi

Lisätietoja

Hulvelan seniorikortteli

Raisio on vetovoimainen ja vahvasti kasvava lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen moderni kehyskaupunki Varsinais-Suomen parhaalla paikalla. Uudistuvassa kaupunkiorganisaatiossamme työskentelee 1 400 ammattilaista.


Osoite: Hulvelankatu 20, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb