Skip to main content
test
Lähihoitaja - Laukaan kunta

Haemme Laukaan vanhuspalvelun varahenkilöstöön seitsemää (7) lähihoitajaa

Etsimme sinua lähihoitaja uuteen perustettavaan varahenkilöstöön.
Odotamme, että sinulla on positiivinen palveluasenne ja hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, esimiehen toimivan tuen, Laukaan kunnan työhyvinvointiedut, mm. Edenred -työsuhde-etuja sekä kattavat työterveyspalvelut.

Vanhusten palvelujen vastuualueeseen kuuluvat ikäihmisten arjessa selviytymistä edistävät palvelut, joita toteutetaan päivätoiminnassa, kotihoidossa, arviointi- ja kuntoutusyksikössä sekä asumisen palveluita asumisyksiköissä. Varahenkilöstössä työskentelevät työntekijät toimivat nimetyssä kotiyksikössä ja kotihoidossa ja työnte-kijät siirtyvät eri yksiköihin Laukaan kunnan alueella työvoimatarpeen mukaisesti.

Työssä edellytämme asiakkaiden toimintakykyä tukevaa työotetta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä muuttuvissa työtilanteissa, sekä halua oppia uusia asioita. Oman auton käyttö on tehtävässä välttämätön.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä rekisteröinti Valvirassa sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi tulee olla voimassa työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat ja hygieniapassi sekä tartuntatautilain 48 §:n sekä 48 a §:n mukainen rokotussuoja. Tarvittaessa järjestämme lääkelupien suorittamisen.

Työaikamuotona on jaksotyöaika, 38.25 h/vko. Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä, mutta kaksivuorotyöstä voimme tarvittaessa yhdessä keskustella. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Sote -sopimuksen mukaisesti. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, joka perustuu työn vaativuuden arviointiin sekä valittavalle työntekijälle maksettavasta sitouttamislisästä 200,- euroa/kuukausi.

Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 15.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakemuksen ja cv:n, joita ei palauteta, voit myös tarvittaessa lähettää osoitteella Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja voit tiedustella vanhus-ja vammaispalvelun johtaja Satu Kokkonen, puh. 0400 742 383

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Rekommenderade jobb