Skip to main content
test

Liity hyvän piiriin ja tule lähihoitajaksi Kangasalle!

Lähihoitajana Kaupunginsairaalassa työskentelet perusterveydenhuollon osastolla, joka vastaa päivystyspotilaiden perusterveydenhuollon kysyntään sekä toimii erikoissairaanhoidon jatkopaikkana. Toiminnallisesti työskentelemme kolmessa eri tiimissä. Tiimit ovat jakautuneet kuntoutuksen tiimiin, akuuttiin tiimiin ja palliatiiviseen/akuuttiin tiimiin. Työskentelemme vastuuhoitajamallilla ja lähihoitajien lääkeosaaminen on laaja-alaisesti käytössä. Vastuuseesi kuuluu myös lääkärinkierroille osallistuminen.

Työ Kaupunginsairaalassa tarjoaa nopeasti muuttuvia tilanteita sekä monipuolista ja mielenkiintoista hoitotyötä. Meillä on kivat työkaverit sekä yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Lupaamme sinulle hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Arvostamme asiakaslähtöistä, joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Työsuhde ja palkkaus
Tehtävä alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Palkkaus määräytyy Sote-tes mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2386,96.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus sekä työsuhteeseen valitulta edellytetään tartuntalain 48 § ja 48 a§ edellyttämää rokotesuojaa. Vakituisessa tehtävässä koeaika 6kk.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni sinulle tehtävästä tarkemmin. Yhteydenotot osastonhoitaja Heli Hiltunen p. 050 300 4699

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot osastonhoitaja Heli Hiltunen p. 050 300 4699

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Herttualantie 28, 33260 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb