Skip to main content
test
Lähihoitaja - Huittisten kaupunki

Huittinen on hullun hyvä työnantaja! Etsimme huippujoukkoomme Ikäihmisten palveluihin KAHTA (2) LÄHIHOITAJAA, ensisijainen sijoituspaikka Palvelukeskus Annala. Haku päättyy 16.8.2022 klo 12 mennessä.

Palvelukeskus Annala on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa laadukasta hoivaa ikäihmisille ja tärkein tehtävämme on asukkaiden yksilöllinen ja laadukas hoito ja huolenpito. Toimintaamme ohjaavat asukkaan tarpeet ja toiveet.

Arvostamme kiinnostusta ja kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kehittämismyönteisyyttä, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä tunnollista ja iloista asennetta hoitotyöhön. Eduksi katsomme aikaisemman työskentelyn muistisairaiden kanssa.

Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu joten mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVe), tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä väliaikaisen 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työ on kolmivuorotyötä. Koeaika toimissa on 6 kk. Valitun on valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti, työaika on 38,25 h/vko ja palkkaus on 2.214,73 €/kk.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, paperihakemus pyydetään toimittamaan postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Ikäihmisten palvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

Lisätietoja antavat:

Asumispalveluesimies Tiina Nurminen, puh. 045 635 1878

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluesimies Tiina Nurminen, puh. 045 635 1878

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb