Skip to main content
test
Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja antoisaa työtä!

Me hoitajat sekä ihastuttavat asukkaamme etsimme lähihoitajia täydentämään joukkoamme tositarkoituksella! Nyt etsimme lähihoitajaa erityisesti yöpainotteiseen työskentelyyn. Ympärivuorokautisesti toimiva Valkokulta tarjoaa monipuolisen työympäristön ikäihmisten kanssa työskentelystä kiinnostuneelle työntekijälle loistavien kulkuyhteyksien varrella Masalassa.
Tarjoamme sinulle vakituisen ja antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Lisäksi toivomme sinulta vastuullisuutta, sillä asukkaamme ovat meille tärkeitä. Paikka on vapaa sinulle heti hakuajan päätyttyä, mutta työn aloittamisesta voimme sopia yhdessä.

Kirkkonummen kunta tarjoaa työntekijöilleen runsaasti mielenkiintoisia koulutuksia ja vuosittain vaihtuvia etuuksia. Tänä vuonna työntekijät nauttivat maksuttomasti mm. uimahallin käyttöoikeudesta sekä valitsemastaan kansalaisopiston kurssista.
Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Huomioithan, että työpaikka on savuton. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset voit tuoda mukaasi haastatteluun. Koeaika on 6 kuukautta. Tervetuloa Valkokultaan!

Hakemukset toimitetaan 7.10.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 461334).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/volskoti-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valkokulta palvelupäälikko Ahola Sari puh. 050-3209106 etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Valkokulta

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Vernerintie 9A, 02430 Masala

Rekommenderade jobb