Skip to main content
test
Lähihoitaja - Loviisan kaupunki

Liity mahtavaan tiimiimme! Haemme kahta lähihoitajaa sijaisuuksiin senioripalveluihin tehostettuun palveluasumiseen, Taasiakotiin. Sijaisuudet alkaisi sopimuksen mukaan ja päättyisi 30.9.2023.

Taasiakoti sijaitsee Tesjoella, noin kuusi kilometriä Loviisan keskustasta. Yksikössämme on 28 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja kuusi lyhytaikaista kuntoutusasiakaspaikkaa intervallihoitoa tarvitseville asiakkaille. Lyhytaikaishoitoon voidaan myös vastaanottaa asiakkaita akuutisti. Yksikössä on monisairaita ja toimintakyvyiltään erilaisia vanhuksia.
Yksikön toiminta on asukaslähtöistä ja toimintaa kehittävää. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään ja itseään sekä hoitoa koskevaan päätöksentekoon. Asukkaat hoidetaan yksikössä elämän loppuun asti, joten saattohoito-osaamisesta on tehtävässä hyötyä. Yksikössä asuu sekä suomenkielisiä että ruotsinkielisiä ikääntyneitä.

Työn kehittäminen ja kuntouttava työote ovat tärkeä osa työtämme unohtamatta hyvän työilmapiirin ylläpitämistä ja avoimuutta, vahvuuksia hyödyntäen. Sinulla on hyvä mahdollisuus tulla kehittämään ikääntyneiden hoitotyötä ja sen prosesseja osana ammattitaitoista työyhteisöä.

Lähihoitajan työ on kokonaisvaltaista asiakkaan hoitoa ja suunnittelua, arviointia ja toteutusta yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lähihoitaja toimii tavoitteellisesti asiakkaiden hoidon toteuttamiseksi yhdessä työyhteisön kanssa.

Odotamme sinun olevan aktiivinen, oma-aloitteinen ja aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta. Ammattilaisena osaat yhdistää oman asiantuntemuksesi ja kollegojesi osaamisen, mutta teet tarvittaessa päätöksiä myös itsenäisesti. Toimit joustavasti tiimin jäsenenä ja sinulla on halu sitoutua organisaation tavoitteisiin. Hahmotat kokonaisuuksia ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi sekä ikääntyneiden hoitoa. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, vastuullisuutta, organisointikykyä sekä asukaslähtöistä työotetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, tukea antavan työyhteisön.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työ on kolmivuorotyöltä kolmen viikon jaksoissa (114,45 h/kolme viikkoa). Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 sekä 48 a §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. toiminnanohjaaja 044-5051013 Hanna Bergman
Palvelupäällikkö 0440-555345 Sofie Klawèr-Kallio

Lisätietoja

Loviisan kaupunki, Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Notkolantie 1, 07955 Tesjoki
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb