Skip to main content
test
Lähihoitaja - Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä

Hei lähihoitaja!

Tervetuloa meille töihin ammattitaitoiseen ja iloiseen työyhteisöön!

Haemme lähihoitajasijaisia terveyskeskussairaalaan. Sijaisuudet kestävät syksyyn 2023 asti. Osa-aikatyö ja keikkatyö ovat mahdollisia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden toteuttaa koulutustasi vastaavaa hoitotyötä sekä mukavan työyhteisön, jossa autetaan ja tuetaan työkavereita. Teemme tiiviisti moniammatillista tiimityötä ja työyhteisön ilmapiiri on avoin ja mukava. Tuemme työhön perehtymisessä ja arvostamme uusia ajatuksia ja ideoita.

Huomioimme myös alan opiskelijat. Toivomme Sinulta halukkuutta kehittää ammattitaitoa ja osaamista, innokkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin. LOVe suoritettu tai suoritetaan työsuhteen alussa. Edellytämme tartuntatautilain 48 ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävät täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä!

Lisätietoja

http://www.paimionsauvonterveyskeskus.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Ström-Valo, osastonhoitaja
paivi.strom-valo@paimio.fi
02 4746 362

Lisätietoja

Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä, Terveyskeskussairaala

PAIMION-SAUVON KANSANTERVEYSKUNTAYHTYMÄ tuottaa omistajakuntiensa asukkailleen tilaamat perusterveydenhuollon palvelut. Kuntayhtymän väestöpohja on n.14 000 asukasta. Kuntayhtymällä on pääterveysasema Paimion kaupungissa ja terveysasema Sauvon kunnassa. Palveluksessamme on noin 100 henkilöä. Paimion-Sauvon ktky on savuton työnataja.


Osoite: Terveyskeskuksentie 1, 21350 Ilmarinen

Rekommenderade jobb