Skip to main content
test

Salon kaupungin vanhuspalveluiden Itäisessä kotihoidossa on haettavana 19.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan -lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhde.

Tehtävän suorittamispaikkana on koko Salon kaupungin kotihoidon alue, ensisijainen sijoituspaikka on Kiskon tiimi Itäisellä kotihoitoalueella.

Kiskon tiimissä on tällä hetkellä kahdeksan työntekijää. Työntekijöillä on positiivinen asenne työhön, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kohdata asiakas ihmislähtöisesti, tiimin tulevalta työntekijältä odotetaan samoja taitoja. Etsimme kehitysmyönteistä, joustavaa ja yhteistyökykyistä henkilöä. Aikaisempi kokemus kotihoitotyöstä ja asiakastyöhön liittyvien kirjallisten töiden hallitseminen katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää kuntouttavaa ja itsenäistä työotetta. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä.
Lähihoitaja työskentelee yhtenä tiimin jäsenenä, työtä tehdään kuitenkin pääsääntöisesti yksin asiakkaiden luona. Lähihoitajan tehtävän tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman itsenäisesti. Toimintakyvyn parantuminen ja ylläpitäminen arkikuntoutuksen keinoin on tärkeää, koska se tuo asiakkaan arkeen mielekkyyttä ja mahdollistaa osallistumisen hänelle tärkeisiin asioihin.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen peruspalkka SOTE-sopimuksen mukaan 2 353,81 €/kk. Työaika 38,25/vko, yleistyöaika.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä ja hygieniapassia sekä covid-19-rokotusten antamaa suojaa.
Valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan valitsevalle viranomaiselle 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvastaava Jaana Knuutila,
p. 044 772 6389 jaana.knuutila@salo.fi

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi


Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / tehtävä.
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.


Hakuaika päättyy 05.12.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvastaava Jaana Knuutila,
p. 044 772 6389 jaana.knuutila@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Vanhuspalvelut, Itäinen kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb