Lähihoitaja, 5 paikkaa, Ikäihmisten palvelut

Hoitotyön ammattilainen, kaipaatko muutosta elämääsi? Kiinnostaisiko vaihtaa kiireinen kaupunkielämä maaseutukaupungin rauhaan? Keiturin Sote ja monien mahdollisuuksien Virrat-Ruovesi yhteistoiminta-alue tarjoaa sinulle siihen juuri oikeat puitteet kauniiden maisemien keskellä. Virroilla ja Ruovedellä on hienot mahdollisuudet liikunnalliseen elämäntapaan, puhdas luonto ja hyvät asuntomarkkinat, joten tartu tilaisuuteen!

Olemme nuorekas ja kehitysmyönteinen terveyspalveluiden tuottaja. Henkilöstömme koostuu innokkaista nuorista osaajista ja kokeneista ammattilaisista. Haluamme tehdä asioita uudella tavalla ja muuttua ketterästi ajan mukana. Koulutamme myös itse henkilöstöä yhteistyössä oppilaitosten kanssa uudenlaisilla yhteistyötavoilla.

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA eri yksiköihin ikäihmisten palveluihin Virroille ja Ruovedelle.

Toivomme hakijoilta innostunutta, uudistamishaluista asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Lähihoitajana huolehdit yhdessä yksikön tiimin kanssa ikäihmisten kokonaisvaltaisesti hoidosta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä, jossa pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuutena hakijoilta edellytämme lähihoitajan tutkintoa (Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja), mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavina arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Käytössäsi on mm. Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteli sekä paikkakunnan kuntosalivuorot edullisesti.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja kerro tarkemmin toiveistasi ja osaamisestasi. Katsotaan yhdessä mikä yksikkö olisi sinun toiveisiisi sopivin vaihtoehto. Täytämme tehtäviä sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja voit kysellä:

- Marika Säynäjoki, Ikäihmisten palvelupäällikkö, puh. 044 715 1376, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi
- Kaija Huhtala, Osastonhoitaja, Keiturinpuisto Virrat, puh. 044 715 1389, kaija.huhtala@keiturinsote.fi
- Mari Mertala, Asumispalveluiden esimies, Ryhmäkoti Majakka Ruovesi, p. 044 787 1397, mari.mertala@keiturinsote.fi
- Sari Ahvenjärvi, osastonhoitaja Kotiranta Ruovesi, p. 044 787 1241, sp. sari.ahvenjarvi@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marika Säynäjoki, Ikäihmisten palvelupäällikkö, puh. 044 715 1376, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi
Kaija Huhtala, Osastonhoitaja, Keiturinpuisto Virrat, puh. 044 715 1389, kaija.huhtala@keiturinsote.fi
Mari Mertala, Asumispalveluiden esimies, Ryhmäkoti Majakka Ruovesi, p. 044 787 1397, mari.mertala@keiturinsote.fi
Sari Ahvenjärvi, osastonhoitaja Kotiranta Ruovesi, p. 044 787 1241, sp. sari.ahvenjarvi@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Ikäihmisten palvelut Virrat ja Ruovesi

Keiturin Sotessa työskentelee n. 420 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Heikkilänkuja 1, 34800 Virrat

Suggested jobs