LÄHIHOITAJA 50 % toimi - Sallan kunta

LÄHIHOITAJA 50 % toimi

Sallan kunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla on haettavana lähihoitajan 50 %, toistaiseksi voimassa oleva toimi ( 4310 0388), aloituspaikka kotihoidossa .

Sallan kotihoidossa toimitaan moniammatillisissa tiimeissä. Yksikössä toimitaan kuntouttavan hoitotyön periaatteella toteuttaen asiakkaan yksilöllistä ja voimavaralähtöistä hoitoa ja palvelua. Kotihoidossa on käytössä kotihoidon Optimointi-toiminnanohjausjärjestelmä. Arvostamme vahvan ammattitaidon lisäksi vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajan tutkinto ( Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/ 2015/ 3§). Toimeen valitun tulee esittää ennen työn aloittamista alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Työssäoloehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Koeaikana on suoritettava lääkehoidon tentti hyväksytysti tarvittaessa. Kotihoidossa työskentely edellyttää voimassa olevaa ajokorttia.

Hakemukset KUNTAREKRYN kautta

Lisätietoja

http://www.salla.fi

kotihoidon palveluvastaava Aila Raatikka-Metsänen p. 0400127268

Sallan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaistyö, Kotihoito
Osoite: Museotie 6 B, 98900 Salla

Saako jo aamuinen työmatkasi stressikäyrän kohoamaan? Sallassa ei tarvitse juosta seuraavaan junaan, koska niiden kolkutus ei ole enää vuosiin erämaan hiljaisuutta häirinnyt. Eikä tarvitse jonotella liikennevaloissakaan, sillä täältä ei löydy ainuttakaan värivalotolppaa. Sen sijaan erämaata piisaa. Jokaista asukasta kohden yli neliökilometri, jonka tosin joutuu jakamaan parin poron kanssa. Turvallisessa lintukodossa on hyvä myös pienempien asukkaiden kasvaa päiväkoti – ja kouluryhmissä, joissa kaikki tuntevat toisensa (välillä liiankin hyvin). Katto löytyy pään päälle etelän hintoihin verrattuna puoli-ilmaiseksi. Työnteolla tienattuna ropoja ei tarvitse kiikuttaa yksityisvastaanotoille, sillä täällä keskellä ei mitään myös julkinen hoitotakuu pelaa (eikä niitä yksityisvastaanottoja ole liiemmälti katukuvassa näkynytkään). Asukkaitten terveyttä edistää (tai edistäisi jos muistaisi lähteä ulos, kun kotonakin on niin mukava olla) myös 160 km latuverkosto, yli 300 km patikkareittejä, monipuoliset ja hyvin hoidetut laskettelurinteet, keilahalli, liikuntakeskus, jäähalli sekä tutkitusti Euroopan puhtain ilma (ilmaa nyt ainakin yleensä muistaa hengittää). Kulttuurin nälkään saa tyydytystä paikkakunnan omaperäisissä tapahtumissa ja toisen maailmansodan aidoille taistelukentille sijoittuvassa museossa. Erämaahan erakoitumista ehkäistäkseen voi käydä ihmettelemässä kansainvälistä meininkiä kivenheiton päässä sijaitsevassa Sallan matkailukeskuksessa. Venäjän eksotiikkaakin on tarjolla vain 20 km päässä (raja on parasta ylittää virallisesti Sallan kansainvälisen rajanylityspaikan kautta, jossei pitempi täysihoitoloma naapurimaassa houkuttele). Jos sinäkin haluat vaihtaa hektisen paikasta toiseen säntäilyn astetta rennompaan lappilaiseen elämänmenoon, niin laitahan hakemus vetämään osoitteella Salla- in the middle of nowhere®
P.s. Sinä, joka olet jo omaksunut sallalaisen rennon elämänasenteen

Tutustu työnantajaan