Skip to main content
test
Lähihoitaja - Lapin hyvinvointialue

LÄHIHOITAJIEN KEVÄT- JA KESÄLOMIEN SIJAISUUKSIA

Hae siekin LAPPIIN Pelloon Lapin hyvinvointialueelle LÄHIHOITAJAN kevät- ja kesälomien sijaisuuksiin vanhusten tehostettuun palveluasumiseen.

Sijaisuudet ovat Kielaksen palvelutalossa ja Kotitien palvelutalossa alkaen 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan.


Työn kesto 1.4.2023 - 30.9.2023 tai muuten sovittaessa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon koulutus, tutkintonimikkeenä lähihoitaja, tai muu vastaava tutkinto.

Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus SOTE- sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika 8.2.2023 - 31.3.2023.

Toivotamme uudet työtekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Kunnassamme on edullista vuokra-asuntokantaa heti vapaana. Älä epäröi vaan, tule Suomen kalastuspääkaupunkiin!

Lisätietoja

http://www.lapha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteyshenkilö:
Anne Ikonen
senioripalveluiden esimies
Ikääntyneiden palvelut
Lapin hyvinvointialue
040 5624809
anne.ikonen@lapha.fi

Lisätietoja

Lapin hyvinvointialue, Sosiaalipalvelut, Pohjoinen Lappi, Ikääntyneiden palvelut

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa.

Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg


Osoite: PL 8044, 99101 Kittilä

Rekommenderade jobb