test

Lähihoitaja (6), Kurikan kotihoito

Hakuaika päättyy  7.2.2023 14:00

Lähihoitajia Kurikan kotihoitoon

Haemme lähihoitajia Kurikan kotihoitoon. Toimissa (4 lähihoitajaa) alkusijoituspaikkana on Kurikan kotihoito sekä vakituisia vuosilomantekijöitä (2 lähihoitajaa), joiden alkusijoituspaikkana on Kurikan ja Jurvan kotihoidot.

Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakkaiden kotona asumista. Kotihoidossa toimit osana kotihoitotiimiä, joita on Kurikan kotihoidossa kolme. Kussakin tiimissä työskentelee lähihoitajien lisäksi kotisairaanhoitaja.

Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen. Lisäksi arvostamme kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien hoitotyöstä sekä innostusta kuntouttavan työotteen toteuttamiseen.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Työ on kaksivuorotyötä. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe -lääkehoidon opinnot.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Huom. Hakuaikaa on jatkettu ajalle 24.1. - 7.2.2023 klo 14.00.

Kurikka 10.1.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Osastonhoitaja
Jenny Leppälä
Puh. 050 389 1803
Palveluyksikköjohtaja
Riikka Saarinen
Puh. 044 790 2459
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan