Lähihoitaja, 6 toimea (kesätyö) (Resurssipooli)

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Resurssipoolin lähihoitajana toimit kaikilla kotihoidon alueilla. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus. Lisäksi edellytetään ajokortti ja oman auton käyttö työtehtävissä sekä voimassa oleva LOVe -lääkelupa.

Kotihoidon työkokemus luetaan eduksi.

Kesää ei kuulu viettää neljän seinän sisällä! Kotihoidon Resurssipooli tarjoaa työn, jossa ulkona liikkuminen on osa työtäsi. Mikä loistava tilanne yhdistää työ ja huvi! Useilla kotihoidon alueilla asiakaskäyntien välimatkat sujuvat parhaiten pyörällä tai kävellen. Kotihoidon Resurssipooli on lisäksi työpaikka jossa viihdytään. Pääset suunnittelemaan omat työvuorosi ja saat omat henkilökohtaiset työvälineet. Syksyn 2019 henkilöstökyselyssä Resurssipoolin henkilökunta antoi kiitettävän arvosanan työssä viihtymisestä, johtamisesta ja työyhteisön tuesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

http://www.turku.fi/kotihoito
https://www.youtube.com/watch?v=a6r9G-NWi4E

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Päivi Kaisti p. 040 6341 206 / paivi.kaisti@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Resurssipooli
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.