Lähihoitaja (9 vakanssia), Kotikuntoutuskeskus - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Lähihoitajan tehtävät Kotikuntoutuskeskuksessa osana moniammatillista tiimiä. Kotikuntoutuskeskukset ovat osa geriatrista ja kuntouttavaa palvelukokonaisuutta, jossa asiakkaan tarpeista nousevaa kuntoutusta toteutetaan sekä keskuksilla että kotiin vietävänä palveluna. Moniammatillisessa tiimissä työskentelee fysio- ja toimintaterapeutti, lähihoitaja, sairaanhoitaja, geriatri ja geronomi. Lähihoitajat tulevat sijoittumaan joko Kotikuntoutuskeskus 2:een (painotuksena geriatriset kuntoutujat) tai Kotikuntoutuskeskus 3:een (painotuksena neurologiset kuntoutujat).

Lähihoitajana arvioit kuntoutujan toimintakykyä hyödyntäen sovittuja mittareita sekä toteuttaa moniammatillisesti laadittua kuntoutumissuunnitelmaa ryhmätoiminnassa ja kotikäynneillä. Tehtävä vaatii ikääntyneen kuntoutujan erityispiirteiden tunnistamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja potilasohjauksen osaamista. Tehtävä edellyttää, perushoidon ohella, kuntoutumista edistävän hoitotyön osaamista sisältäen kuntouttavan työotteen ja toimintakyvyn vajeita kompensoivat toimet.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus

Edellytämme lääkehoidon lupien suorittamista koeajan kuluessa.

Eduksi luetaan kuntoutuksen osaamisalan suorittaminen osana lähihoitajaopintoja, työkokemus geriatristen (Kotikuntoutuskeskus 2) ja neurologisten (Kotikuntoutuskeskus 3) potilaiden hoidossa, ruotsin kielen taito sekä B-ajokortti.

Meillä pääset osallistumaan palvelun kehittämiseen! Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen ja asiantuntevan työyhteisön tuen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Työntekijöillämme on käytössä Turun kaupungin työsuhde-edut.

Lisätietoja

http://turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs ylihoitaja Petra Soini puh. 040 6207273, ajalla 1.-23.7.2021
osastonhoitaja Pauliina Pohjankukka puh. 044 907 3322, ajalla 24.-30.7.2021
osastonhoitaja Marika Halinen puh. 040 154 9269, ajalla 1.-30.7.2021
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Geriatriset, kuntouttavat ja erikoisalapalvelut, Kotikuntoutuskeskus 3

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku

Rekommenderade jobb