Skip to main content
test
Lähihoitaja, Akuutti- ja kuntoutusosasto - Sibbo kommun

Oletko hoitotyön ja kuntoutuksen ammattilainen?

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon terveyskeskuksen sairaalan osasto on 28-paikkainen akuutti- ja kuntoutusosasto. Hoidamme potilaita, jotka tulevat kotoa, päivystyksen kautta tai erikoissairaanhoidosta.

Haemme nyt akuutti- ja kuntoutusosastollemme

LÄHIHOITAJAA vakinaiseen toimeen, aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hoitotyötä tehdään moniammatillisissa hyvin toimivissa tiimeissä, yksilölliseen kuntouttavaan hoitosuunnitelmaan perustuen sekä potilaidemme ihmisarvoa ja oikeuksia kunnioittaen. Potilaidemme ADL-kuntoutus on aktiivista ja käytössämme on sähköinen dokumentointi, eli osastomme on paperiton. Olemme täydennyskoulutuspositiivisia ja tuemme henkilökuntamme työhyvinvointia.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan/ tai aikaisempi perushoitajatutkinto, jossa suuntautumisena arvostamme ensisijaisesti kuntoutusta, myös sairaanhoito ja huolenpito (laillistus Julkiterkki) . Lisäksi toisen kotimaisen kielen hyvät taidot sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävät taidot. Kokemus kuntouttavasta hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä eläytyä toisen ihmisen tarpeisiin ja toiveisiin. Lisäksi arvostamme aktiivista, kuntouttavaa työotetta. Kehittämistyössä RAI -järjestelmän tuntemus luetaan eduksi.

Työ on kolmivuorotyötä ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan (Sote sopimuksen) mukaan. Tehtävässä edellytetään lain 48 § mukaista rokotussuojaa tartuntatauteja vastaan. Työssä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Fyysinen työpaikka tulee sijaitsemaan kesäkuun puolivälistä Mäntsälässä noin vuoden ajan osastomme remontin takia. Työnantaja mahdollistaa bussikyydin Mäntsälään.

Pyydämme jättämään hakemukset kotisivuillamme olevasta linkistä 4.7.2022 klo 16.00 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/palvelu/akuutti-ja-kuntoutusosasto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Pia Hellman, puh. 040 191 4304, pia.hellman(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Akuutti- ja kuntoutusosasto

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb