Skip to main content
test
Lähihoitaja (Akuuttiosasto Ruovesi) - Keiturin Sote Oy

Hoitaja, AKUUTTIHOITOTYÖ
Tule töihin Keiturin Soten terveyskeskussairaalan akuuttiosastolle Ruovedelle.

Etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää LÄHIHOITAJAA. Yhteistoiminta-alueellamme on laadukkaat ja monipuoliset asumis- ja harrastusmahdollisuudet. Halutessasi autamme mielellämme myös asumiseen, elämiseen ja harrastuksiin liittyvissä asioissa.

Ruoveden terveyskeskusosasto on 18 paikkainen, jossa hoidetaan akuutisti sairastuneita sekä saattohoitopotilaita yksilövastuisen hoitotyön periaatteita noudattaen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Työskentelet osana tiimiä muiden osaavien ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja noudatamme AVAINTES-työehtosopimusta. Keiturin Sote on savuton työyhteisö. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Kysy lisätietoja, osastonhoitaja Paula Laurila puh. 044 787 1226 ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä tai sp. paula.laurila@keiturinsote.fi.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keiturin-sote-oy/
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Paula Laurila puh. 044 787 1226, sp. paula.laurila@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Terveyskeskussairaalan akuuttiosasto Ruovesi

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Ruovedentie 56, 34600 Ruovesi

Rekommenderade jobb