Skip to main content
test
Lähihoitaja / Amurin kotihoito - Tampereen kaupunki

Tule kanssamme tekemään hyvää ja laadukasta hoitotyötä!

Vahvistamme kotihoidon ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja asiakaslähtöistä lähihoitajaa vakituiseen toimeen.

Lähihoitajana toimit kotihoidon hoitotiimissä vastuuhoitajana omille asiakkaillesi suunnitellen, toteuttaen ja koordinoiden asiakkaan kokonaisvaltaista hoitotyötä yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Työsi on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan voimavarat huomioiden ja työ tehdään asiakkaan luona. Työsi sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä sekä ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä arki ja selviytyminen kotona mahdollisimman pitkään.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä sekä monipuolista tiimityötä. Kotihoidon työssä voit toteuttaa omaa ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Käytössämme on etäteknologiaan ratkaisuja, joiden avulla tuemme asiakkaamme hoitoa, hyvinvointia ja turvallisuutta kotona. Kotihoidossa tehtävä työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön.

Arvostamme kykyäsi toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, vastuullista asennetta ja hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoasi ja työyksikön toimintaa.

Eduksesi katsotaan osaaminen ja kiinnostus vanhusten ja dementoituvien kuntouttavasta hoitotyöstä sekä ikääntyneiden mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen ja tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta ja CV:stä sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Sirpa Haapalehto, puh. 050 301 0378 ja palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481.

Haku päättyy 24.10.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Sirpa Haapalehto, puh. 050 301 0378 ja palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481.

Lisätietoja

Kotihoito Amuri

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb