Lähihoitaja, Annala asumisyksikkö, Vampula

Ansök senast  27.5.2024 15:00

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut lähihoitaja, hae nyt työyhteisöömme, jossa hoitotyötä ohjaa asukasta aktivoiva toiminta.

Meillä on haettavana lähihoitajan toimi Satakunnan hyvinvointialueen Ikääntyneiden palvelujen toimialueen asumispalveluissa. Työn aloittaessasi sijoitut Annalan asumisyksikköön Vampulaan.

Tarjoamme sinulle lähihoitajan monipuolisen tehtäväkuvan asumispalveluissa.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Ammattipätevyys on tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista. Eduksesi katsomme työkokemuksen ikääntyneiden parissa.

Työ on jaksotyötä, kolmessa vuorossa ja työaika on 114h 45min/ 3vkon jakso..
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porisa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä 1.1.2024 voimaan tulevan lain 741/2023 edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Tiina Nurminen, Iäkkäiden asumispalveluiden esihenkilö

p. 045 6351 878 / etunimi.sukunimi@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!