Skip to main content
test
Lähihoitaja (Anttolan palvelukeskus) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Anttolan palvelukeskukseen 1.8.2022 -31.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Anttolan palvelukeskus on pieni tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka sijaitsee noin 25 kilometriä Mikkelin keskustasta. Asiakaspaikkoja palvelukeskuksessa on 21, joista neljä on jaksohoitopaikkoja. Asiakkaamme ovat ikäihmisiä, joilla on fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista toimintakyvyn alenemista siten, ettei kotona selviytyminen omaisten ja kotiin annettujen palvelujen turvin ole enää mahdollista. Työyhteisössämme työskentelet lähi- ja perushoitajien, sairaanhoitajien, hoiva-avustajien ja fysioterapeutin kanssa. Lääkärin tuen työllesi saat tarvittaessa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lähihoitajana ikäihmisten hoiva- ja huolenpito lääkehoitoineen kuuluu työtehtävääsi. Työ on kolmivuorotyötä ja edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, perustehtävän ymmärtämistä sekä priorisointiosaamista muuttuvissa tilanteissa. Osaat nähdä asiakkaan kaiken toimintasi lähtökohtana ja työskentelyotteesi on ammatillinen, toimintakykyä ylläpitävä sekä asiakkaan voimavarat huomioon ottava. Pystyt soveltamaan toimintatapojasi muuttuvissa tilanteissa asiakkaan tarpeet huomioiden. Asiakkaiden virkistystoimintaan osallistuminen on osa tehtävääsi. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös tiimityöskentelyn taitaja ja kehittämismyönteisyys sekä luovuus näkyvät työskentelyssäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytetään LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näyttöjen suorittamista perehdytyksen aikana.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Mari Granfelt, puh. 040 359 9499, mari.granfelt@essote.fi ja palveluesimies Liisa-Leena Vidman, puh. 040 047 9601, liisa-leena.vidman@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Taipaleentie 27-29, 52100 Anttola

Rekommenderade jobb