Skip to main content
test
Lähihoitaja, asumisen varahenkilöstö erityisryhmät - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tule vahvistamaan huipputiimiä varahenkilöstöön!

Etsimme lähihoitajaa vakituiseen tehtävään työskentelemään erityisryhmien asumisyksiköissä Kotkassa, Haminassa ja Miehikkälässä.

Olemme joukko hoitotyön ammattilaisia ja asiakaspalvelun huippuosaajia. Olisitko Sinä sopiva vahvistus tiimiimme?

Varahenkilöstö toimii koko Kymenlaakson alueella. Hoidamme ikäihmisiä, kehitysvammaisia, mielenterveys- ja päihdeasiakkaita Kymsoten asumisen yksiköissä. Huomioimme aikaisemman osaamisesi. Varahenkilönä sinulla on kuitenkin mahdollisuus laajentaa ja kehittää osaamistasi.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja oman auton käyttö on välttämätöntä.

Työnantajana tarjoamme:

- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on lähihoitajan tutkinto, Valviran rekisteröinti ja lääkehoidonosaamisen päivitys ja tentin hyväksytty suoritus viiden vuoden välein. Lääkeosaamisen voi päivittää myös työn alkaessa.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja käytävä huumetestissä ennen koeajan päättymistä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Petra Karhulahti
petra.karhulahti@kymsote.fi
Puh. 040 199 1435

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Rekommenderade jobb