Lähihoitaja asumispalveluihin

Etsimme joukkoomme lähihoitajaa, jonka sydän sykkii vanhustyölle. Ensisijaisena sijoituspaikkana Hopun palvelukeskuksen Taimintupa. Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto lähihoitaja. Työskentelysi perustuu asiakkaan kunnioittamiseen ja hänen toiveidensa kuuntelemiseen. Meille työssämme tärkeää on mahdollistaa asiakkaan hyvä elämä. Kinestetiikka on tärkeä osa päivittäistä työskentelyämme ja näemme tärkeänä, että haluat työssäsi hyödyntää kinestetiikkaa, johon me toki tarjoamme koulutuksen. Muutenkin olemme valmiita tukemaan Sinua koulutuksiin liittyvissä haaveissasi. Liittyessäsi joukkoomme saat käyttöösi Sastamalan kaupungin henkilöstölleen tarjoamat etuudet, mm. liikuntaetuuksia.

Valitun on toimitettava ennen toimen vastaanottamista Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on 6 kk.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä Hakemus).

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Asumisyksikön esimies Hannele Aalto p. 050 535 0915 tai hannele.aalto@sastamala.fi

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Asumispalvelut
Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.