Lähihoitaja, asumispalvelut (Iitti)

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) LÄHIHOITAJAA Salmi-kotiin Iittiin vakituiseen työsuhteeseen.

Salmi-koti on 30-paikkainen ikäihmisille tarkoitettu ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Iitissä. Yksikössä asuu muistisairaita ja muutoin paljon apua ja tukea tarvitsevia ikäihmisiä. Hoivatyötä toteutamme Eletään koko elämä- lupausten mukaisesti, arvostaen ja kannustaen asukkaita. Peruslähtökohtana on asukkaan omien voimavarojen ja itsenäisyyden tukeminen. Henkilökunta huolehtii asukkaiden hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.

Lähihoitajana keskeisiä tehtäväalueitasi ovat asukkaiden toimintakyvyn tukeminen, perushoito, lääkehoidon toteuttaminen, kodinhoidolliset tehtävät ja virkistystoiminnan järjestäminen. Jokaisen työntekijän ideoita tarvitaan myös yksikön toiminnan kehittämiseen. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisisssä ja toimivissa tiloissa. Meillä pääset myös vaikuttamaan omiin työvuoroihin ja esimiehen tavoitteena on varmistaa, että henkilökunnalla on hyvät työskentelyolosuhteet yksikössä. Erityisesti arvostamme halua tehdä asukasta kunnioittavaa hoivatyötä ja hyviä yhteistyötaitoja.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Satu Jokela
puh. 044 729 7285
satu.jokela@phhyky.fi
Ajalla 29.3-1.4 ja 12.4-16.4 klo: 8-15.30

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Salmi-koti
Osoite: Pajutie 4, 47400 Kausala

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Suggested jobs