Lähihoitaja, asumispalvelut


Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen asumispalveluiden varahenkilöstöön Myrskylä-Pukkila-Artjärvi alueelle

Työ asumispalveluissa on monipuolista ja vaihtelevaa. Toimintamme asumispalveluissa on asukaslähtöistä, asukkaiden toimintakykyä ja voimavaroja ylläpitävää. Pidämme tärkeänä kiinnostusta työskennellä vanhusten parissa sekä positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä tiimityö ja vuorovaikutustaitoja.

Varahenkilöstössä pääset liikkumaan eri palvelukodeissa Myrskylä-Pukkila-Artjärvi alueella sekä tarvittaessa ympäristökunnissa. Varahenkilöstö toimii sijaisina äkillisissä poissaoloissa. Työ on kokoaikatyötä ja kahdessa vuorossa.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on työn luonteen suhteen välttämätöntä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukaisen oikeuden käyttää nimikesuojattua lähihoitajan ammattinimikettä sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämän rokotussuojan.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Päivi Siivonen
puh. 0447297108
paivi.siivonen@phhyky.fi
Palveluesimies Carita Hämäläinen
puh. 0447297478
carita.hamalainen@phhyky.fi

Asumispalveluiden varahenkilöstö
Osoite: Suurikyläntie 4, 16230 Artjärvi kk

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Suggested jobs