Lähihoitaja, asumispalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Onnelaan, Iittiin.

Onnela on 27 ikäihmisen koti, tarjoamme tehostettua palveluasumista Iitin Kausalassa. Etsimme innovatiiviseen joukkoomme lähihoitajaa. Yksikkömme toiminta on asukaslähtöistä ja toiminnallista. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen ja hyvä elämä. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtämme.

Lähihoitajana toteutat itsenäisesti perushoitoa, osallistut lääkehoidon toteuttamiseen, arvioit asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta ja laadit niiden perusteella asukkaalle hoitosuunnitelman. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa käytetään RAI-laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme sinulta terveydenhuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaan oikeuden käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Toivomme sinulta kokemusta vanhusten ja muistisairaiden hoivatyöstä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaikaa on jatkettu 8.3.2021 asti.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies
Miisa Järvelä
puh. 040 7752444
miisa.jarvela@phhyky.fi

Asumispalvelut, Onnela
Osoite: Jussintie 5, 47400 Kausala

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!