test

Lähihoitaja, Enontekiö

Ansök senast  7.5.2024 15:00

Tule Lapin hyvinvointialueelle, Enontekiön tunturikuntaan tekemään merkityksellistä lähihoitajan työtä ikäihmisten yksikköön Luppokodille!

Enontekiö on pirteä ja mahdollisuuksia täynnä oleva vajaan kahden tuhannen asukkaan ja pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi laajin kunta Suomen käsivarressa. Kunta on tunnettu tuntureistaan ja luontomatkailusta ja tarjoaa rauhallisen ja kauniin asuinympäristön sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet.
Enontekiön vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti pohjoisessa. Kunnassa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaiden hyvinvointipalvelujen tuottamisen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa työssä.

19 paikkainen Luppokoti tarjoaa kokonaisvaltaista, hyvää arkea ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville pitkäaikaisasukkaille sekä lyhytaikaista hoitoa kotona asumisen tukemiseksi.
Lähihoitajana osallistut hyvää arkea tukevaan hoitotyöhön, sen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin. Lähityötiimiisi kuuluu sairaanhoitaja, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä puhtaus- ja ruokapalvelun työntekijöitä. Esihenkilönä toimii palveluvastaava.

Pääset hyödyntämään työssäsi paikallisia ja alueellisia yhteistyöverkostoja. Työnantaja tukee henkilöstön saamen kielen taidon kehittämistä ja taidon hankkimista. Tehtäväkohtainen palkka 2 397,81 €/kk, muut ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen ja hyvinvointialueen linjausten mukaisesti. Asunnon hankinnassa avustetaan tarvittaessa.

Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ikäihmisestä ja hänen tarpeistaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää sitoutuneisuutta vanhustyöhön, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Saamenkielentaito katsotaan eduksi.
Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto, sekä merkintä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä Valviran rekisterissä. (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 817/2015 3 §).

Työpaikka on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka. Hakijan tulee esittää 5.1.2024 voimaan tulleen valvontalain 28 § mukainen rikosrekisteriote.Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekrypalvelussa 7.5.2024 kello 15.00 mennessä! Liitäthän hakemukseen ansioluettelo sekä kelpoisuuden osoittavat todistukset.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Palveluvastaava Miia Ahlholm, 040 5598367, miia.ahlholm(at)lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare