Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymään. Työ tehdään pääsääntöisesti Eskoon Helakodissa, mutta psykososiaalisiin- ja autismikirjon palveluihin kuuluu myös Tukiyksikkö ja Kärjen kortteeri. Työntekijältä odotamme reipasta ja joustavaa työotetta. Työ on kolmivuorotyötä. Tärkeää on, että työtäsi ohjaa Eskoon arvot - ihmisarvon kunnioitus, vastuullisuu ja uudistumiskyky.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Kristiina Niemelä
Puh. 050- 474 68 03
kristiina.niemela@eskoo.fi

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue, Helakoti
Osoite: 60280 Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella ja muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä Facebook sivuillamme https://www.facebook.com/eskoossa/

Tule meille töihin!

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats