Skip to main content
test
Lähihoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Tule meille lähihoitajaksi Tukiyksikköön!

Eskoon Seinäjoen palvelukeskuksessa sijaitsevassa Tukiyksikössä asuu noin 15 asukasta, joilla on psykososiaalisen tuen tarpeita. Lisäksi Tukiyksikössä on viisi asuntoa, joissa tarjotaan tutkimus- ja arviointijaksoja erityistä tukea tarvitseville henkilöille.

Meillä pääset hoitamaan ja ohjaamaan asukkaita moniammatillisessa työyhteisössä. Suunnittelet ja kehität yksikön toimintaa yhdessä oman työryhmäsi kanssa. Toimimme ja vaikutamme päivittäin monenlaisissa sidosryhmissä. Aktiivinen viestintä ja vuorovaikutus on meillä tärkeä osa työtä. Tukiyksikössä meidän hoitajamme perehdyttävät ja ohjaavat uusia työntekijöitä ja alalle tulevia opiskelijoita. Hoitajamme työskentelevät tarvittaessa myös muissa psykososiaalisen tuen ja autisminkirjon palveluyksiköissä.

Työhyvinvointisi ja urakehityksesi on meille tärkeä asia. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, vaihtelevan työn, työnohjauksen ja kilpailukykyisen palkan. Olemme erikoistuneet green care -toimintaan, ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme kinestetiikka- ja avekki-koulutusta. Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla voit vaikuttaa omaan työhösi.

Innostu sinäkin osallisuudesta, oppimisesta sekä omien vahvuuksiesi käyttämisestä!

Hakuaikaa on jatkettu, edelliset hakemukset huomiodaan.

Kelpoisuusehtona on Lähihoitajan tutkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE Sopimus mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kristiina Niemelä/ Palveluesimies
kristiina.niemela@eskoo.fi
puh.050 4746803

Lisätietoja

Eskoon Tukiyksikkö

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valta-kunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme. Tule meille töihin!


Osoite: 60280 Seinäjoki
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb