test
Lähihoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Eskoo hakee KRISTIINANKAUPUNGIN PALVELUKESKUKSEN Merituulen asumisyksikköön lähihoitajaa tai vastaavan pätevyyden omaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2022 alkaen.

Eskoon Kristiinankaupungin palvelukeskuksessa on erityistä tukea tarvitsevien aikuisten asumisyksikkö sekä päiväaikaisen toiminnan yksikkö. Työskentelemme kolmivuorotyössä idyllisen pikkukaupungin sydämessä lähellä palveluja ja luontoa.

Hae meille töihin, jos sinäkin haluat tukea asukkaidemme parasta mahdollista elämää. Työtämme on taata asukkaalle ihmisarvoinen elämä, tukea elämänhallintaa, toimintakykyä ja kannustaa osallisuuteen omaan elämään ja yhteiskuntaan. Toimimme yhdessä läheisten ja muun tukiverkoston kanssa asukkaidemme hyväksi.

Kelpoisuusehtona on Lähihoitajan tutkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Mansikka-aho, va. palveluesimies, minna.mansikka-aho@eskoo.fi, 050 474 6846

Lisätietoja

Kristiinan kaupungin palveluyksikkö

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valta-kunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme. Tule meille töihin!


Osoite: 64100 Kristiinankaupunki
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb