Skip to main content
test
Lähihoitaja - Esbo stad

Hei, sinä lähihoitaja, tervetuloa meidän iloiseen joukkoon!

Lähihoitajan tehtävänä on edistää toimintakykyä kaikissa päivittäisissä toiminnoissa ja asiakkaita ohjataan omatoimisuuteen huomioiden asiakkaiden omat tarpeet. Lähihoitajalla on tärkeä rooli moniammatillisessa tiimissä sairaanhoitajien, lääkäreiden, fysioterapeuttien, toimintaterapeutin, laitosapulaisten ja palveluohjaajan kanssa.
Aloitus erillisen sopimuksen mukaan ja sijaisuus kestää ainakin tämän vuoden loppuun. Työ on kolmivuorotyötä, mutta pelkästä yötyöstä voidaan neuvotella.

Työpaikan nimi: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Työaika: 114,45 min / 3 viikkoa
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan tutkinto

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme: kokemusta kuntouttavasta hoitotyöstä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat:
Palveluesimies Marjo Laurikainen, p. 0468772019, marjo.laurikainen@espoo.fi
Palveluvastaava Jelena Vänni-Mättö, p. 0438258855, jelena.vanni-matto@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden toimintakykyä ja mahdollisuuksia asua kotona. Kriistilanteessa olevat asiakkaat otetaan aina vastaan ympäri vuorokauden. Talossa on 4 eri tiimiä, 2 per kerros. Tiimeissä on 13-15 asiakasta, jotka ovat iäkkäitä ja monisairaita espoolaisia asiakkaita. Yläkerrassa toisessa tiimissä on vielä joitakin vanhoja asukkaita ja muuten molemmissa tiimeissä on pääsääntöisesti kriisiasiakkaita. Alakerrassa toisessa tiimissä on Espoon sairaalan jatkokuntoutusasiakkaita ja toisessa psykogeriatrisia asiakkaita. Kuulumme Espoon kaupungin vanhustenpalvelujen pitkäaikaishoitoyksikköön.


Osoite: Auroranmäki 6, 02940 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb